Wat kost een vloerverwarming installatie?

Afhankelijk van de oppervlakte, of u kiest voor hoofdverwarming of bijverwarming en of u de vloerverwarming wel of niet laat infrezen kunnen we u een passend aanbod met een goede prijs doen.

Een indicatie van de prijzen vind u in de omschrijving hieronder. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van vloerverwarming in uw woning zodat u optimaal van uw vloerverwarming kunt gaan genieten.

Kosten indicatie

De totale prijs van de vloerverbouwing hangt vooral af van de bouw van het huis, hoe de water afvoer geregeld wordt en de daarbij benodigde installatie voor het aanleggen van de vloerverwarming. Een prijsindicatie voor het aanleggen van een vloerverwarmingssyteem door Vloerverwarming Utrecht ligt ongeveer tussen de 550-650 euro per dag. De meeste vloerverwarming installaties leggen wij aan binnen een termijn van 1 – 1,5 dag. Dit komt uit op een gemiddelde schatting van 950 euro voor het installeren van een vloerverwarmingssyteem. Deze prijzen zijn exclusief de materiaalkosten.

Precies weten wat het aanleggen van een vloerverwarming voor u kost?
Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u intresse?

Plan gratis een afspraak in